top of page

Kenneth Van Bogget slaat de brug tussen hooggekwalificeerde IT specialisten en Belgische ondernemingen


Tektra verwelkomt met plezier Kenneth Van Bogget als key accountmanager. Zijn doel is om getalenteerde en ervaren IT-specialisten succesvol te koppelen aan passende rollen in toonaangevende Belgische ondernemingen. Als ervaren professional in IT staffing heeft Kenneth gewerkt in internationale omgevingen, scale-ups en grote bedrijven in verschillende rollen zoals recruitment, verkoop en management.


"De persoonlijke interacties die ik heb met zowel IT kandidaten als klanten laten mijn hart sneller kloppen," legt Kenneth uit. "Verder dan een CV, ben ik oprecht geïnteresseerd in wat kandidaten motiveert. Dit kan vaak tot verrassende resultaten leiden. Aan de kant van het bedrijfsleven vind ik het belangrijk om afgestemd te blijven op de doelen, behoeften, verwachtingen en, het allerbelangrijkste: de culturele fit van een klant. Elkaar grondig kennen en begrijpen is essentieel om vertrouwen te creëren en duurzaam zaken te doen. Ik hou van netwerken en het verbinden met mensen om blijvende relaties op te bouwen. Tegelijkertijd ben ik zeer gefascineerd door de impact van data-engineering en de opkomende ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie."


Kenneth is een local in de regio Leuven en bezoekt regelmatig het hoofdkantoor van Tektra. We wensen hem een uitdagende en vervullende rol toe en kijken uit naar onze samenwerking ter ondersteuning van de toekomstige groei van Tektra.

Comments


bottom of page