top of page

Spotlight op Teja Kumar, senior Java ontwikkelaar met twaalf jaar ervaring in de banksector



De afgelopen zes jaar werkte Teja voor BNP Paribas Fortis in Brussel, waar hij zijn opdracht succesvol heeft afgerond. Sinds 1 juli is hij beschikbaar voor een nieuwe consultancy-opdracht in België.


Teja Kumar: "Ik heb projecten geleid en beheerd en verschillende nieuwe producten geïntroduceerd in de bank en financiële sector. Ik woon al jaren in Brussel en spreek Frans. Ik ben ook Nederlands aan het leren."


“Ik heb een passie voor Java en design, ik hecht waarde aan samenwerken, bijdragen en ondersteuning, en ik streef ernaar om een positieve impact te leveren. Ik ben ervan overtuigd dat ik een breed scala aan vaardigheden en expertise kan bieden, en ik kijk uit naar nieuwe kansen en uitdagingen in België.


Teja is een sterke Tektra collega met wie het een genoegen is om samen te werken. Zijn portfolio spreekt voor zich als bewezen backend en DevOps senior. Teamspeler Teja brengt senioriteit, leiderschap en prestatie naar elke opdracht.


Tech-enthousiasteling Teja heeft expertise in het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties met Java, Spring, Spring Boot, Hibernate, Spring Cloud, Spring Batch, JMS en Kafka. Hij heeft ervaring in het ontwikkelen van zowel SOAP-gebaseerde als RESTful webservices met een microservices-architectuur en heeft een goede kennis van DevOps-tools zoals Jenkins, Docker en CDD.

Comments


bottom of page